Betalen

Lamain’s CampingShow is met de grootst mogelijke zorg ingericht zodat u gemakkelijk en veilig online kunt winkelen en betalen. U hebt de keuze uit de volgende 5 betaalmogelijkheden:


1. iDeal

2. Creditcard

3. PayPal

4. Bancontact

5. SEPA Overboeking


1. iDeal:  

iDEAL is een gegarandeerde betaalmethode die gebruikt kan worden door consumenten en bedrijven met een bankrekening bij vrijwel elke Nederlandse bank.

Zo werkt iDEAL:

  • U wordt doorgeleid naar uw eigen internetbankieromgeving, waar uw betaling klaar staat.
  • Vul de ontbrekende gegevens in en rond de betaling af.
  • Het bedrag wordt dan van uw rekening afgeschreven en uw betaling is gereed, zodat wij uw bestelling kunnen verzenden.
  • U ontvangt via email een bevestiging van uw bestelling.

 

2. Creditcard:

De creditcard is uitermate geschikt voor aankopen op internet. Vooral bij bestellingen in buitenlandse webwinkels komt een creditcard zeer goed van pas. Maar beperk het gebruik tot bekende webshops.

Je kunt betalen met je creditcard als je het logo ziet van je creditcardnetwerk, meestal Visa of Mastercard.

Het voordeel van een creditcard is juist het universele karakter ervan. Visa en Mastercard werken overal hetzelfde, in elk land en ook in elke webwinkel.

Als je gaat winkelen op internet, dan biedt het gebruik van een creditcard vaak extra voordelen.Komt de bestelling niet aan of is deze beschadigd, dan krijg je het geld terug. Dit geldt ook voor onterechte afschrijvingen of bij fraude. Je moet dit wel apart betwisten.

3. PayPal:

PayPal is in principe een tussenschakel bij online betalingen. Het is een makkelijke, veilige manier om online aankopen te betalen. De reden dat het gebruik hiervan zo veilig is, is dat je je geld bij oplichting altijd terugkrijgt. Een zekerheid die je vaak bij andere betaalmethodes niet hebt. Ook is het niet meer nodig om persoonlijke gegevens (naam, bankrekeningnummer) met vreemden te delen. Dankzij PayPal kun je eenvoudig grenzeloos en in alle valuta’s geld overmaken. PayPal rekent dit automatisch voor je om. Wanneer je bij een webshop op het PayPal logo klikt, hoef je behalve je accountgegevens verder niets in te voeren. Het bedrag wordt vanzelf van je rekening afgeschreven. Heb je dit liever niet? Dan kun je er ook voor kiezen om PayPal niet aan je rekening te koppelen. Je zet dan simpelweg zelf regelmatig saldo op je PayPal account. Een voordeel hiervan is dat je goed inzicht houdt in je uitgaven.

4. Bancontact:

Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Gebruikers beschikken over een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart is geschikt voor zowel on- als offline betalingen. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd. De betaalmethode is daardoor bijzonder geschikt voor webshops. Naast betalingen via desktop faciliteert Bancontact ook betalingen via een app. Klanten scannen een QR-code en kunnen zo snel en eenvoudig afrekenen.

5. SEPA Overboeking:

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u direct per e-mail de orderbevestiging. Wanneer u met SEPA Overboekingen  betaalt, vermeldt u bij betaling uw ordernummer en gebruikt u het rekeningnummer (zie hieronder) van Lamain’s Camping Show om uw betaling te voldoen.
Rekeningnummer:
Iban: NL16 INGB 0000 9007 65
Bic: INGBNL2A
ten name van Lamain's Campingshow BV, Veendam.

SEPA is een Europese overschrijving gebaseerd op gemeenschappelijke Europese standaarden. Om hiervan gebruik te kunnen maken hebt u bijvoorbeeld internationale bankrekeningnummers (IBAN) en bankcodes (BIC) nodig. In tegenstelling tot de bestaande (nationale en internationale) overschrijvingen kunt u Europese overschrijvingen gebruiken voor binnenlandse én grensoverschrijdende eurobetalingen. Dit is mogelijk omdat Europese banken deze betalingen op dezelfde manier gaan verwerken. De Europese overschrijving zal uiteindelijk de huidige binnen- en buitenlandse euro-overschrijvingen vervangen.


Contactgegevens

Lamain's Campingshow
Lloydsweg 7
9641KJ Veendam

Tel. 0598-613623
[email protected]

Socialmedia

Volg ons op social media

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt de nieuwsbrief ongeveer zes keer per jaar.

*

Lees onze voorwaarden: Algemene voorwaarden, Cookies, Leveringsvoorwaarden en Privacy

Betaalmogelijkheden
iDEAL
iDEAL
Card
Card
PayPal
PayPal
Bank transfer
Bank transfer
Bancontact
Bancontact