Over Lamain's Campingshow

Het begin
Het begon allemaal in 1963 in Ommelanderwijk. Na een lange periode op de bakfiets bij de boeren langs te zijn geweest om touw, zakken en andere benodigdheden aan de man te brengen, beginnen vader Hendrik en zoon Leen hun schuur aan de Ommelanderwijk om te bouwen tot winkelruimte. Door de opkomst van het kamperen zag Hendrik al gauw mogelijkheden om het bedrijf te laten groeien. Samen met z’n vrouw en zoon Leen werd dan ook gauw het assortiment uitgebreid met caravans, tenten en andere kampeerartikelen.

Verhuizen naar Veendam
In 1985 werd het tijd verder uit te breiden en verhuisde Lamain’s Camping Show naar de huidige locatie aan de Lloydsweg in Veendam. Dit bleek een goede stap te zijn.

Overname

In 1991 begon (klein)zoon Hans in de zaak. Zo werkten drie generaties samen om het bedrijf groot te maken. In 1997 is Hendrik uit de directie gestapt en heeft het stokje doorgegeven aan kleinzoon Hans. Vanaf dat moment heeft het bedrijf een stormachtige groei meegemaakt. Er werd gebouwd en Lamain’s Camping Show is nu ongeveer 7000 m2 groot. In het hoogseizoen werken er zo’n 15 medewerkers. In 2008 is ook Leen gestopt met werken om te gaan genieten van z’n pensioen maar staat altijd klaar om even bij te springen.


Service, klantvriendelijk en scherpe prijzen
Lamain’s Camping Show staat bekend om zijn service, klantvriendelijkheid en scherpe prijzen. Dit is altijd zo geweest en zal, als het aan Hans ligt, ook in de toekomst zeker zo blijven.

Webwinkel

Lamain gaat met de tijd mee en geeft de klant de gelegenheid om in alle rust thuis te shoppen op hun website. Veel plezier met het rondkijken op onze 24/7 webwinkel en we hopen u natuurlijk gauw weer te mogen begroeten in onze winkel aan de Lloydsweg 7 in Veendam!


Waarom kopen bij Lamain?
  • De beste service 
  • Zeer breed assortiment en bijna alles uit voorraad leverbaar 
  • Zeer scherpe prijzen 
  • Gratis parkeren 
  • Altijd vakkundig advies 
  • Eigen werkplaats voor al uw reparaties of aanpassingen aan uw (voor)tent.
Contactgegevens

Lamain's Campingshow
Lloydsweg 7
9641KJ Veendam

Tel. 0598-613623
info@lamainscampingshow.nl

Socialmedia

Volg ons op social media

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt de nieuwsbrief ongeveer zes keer per jaar.

Betaalmogelijkheden
iDEAL
iDEAL
Credit card
Credit card
PayPal
PayPal
Bancontact
Bancontact
Bank transfer
Bank transfer