Over Lamain's Campingshow

Het begin
In april 1948 schreef Hendrik Lamain (1922-2009) zich bij de Kamer van Koophandel in.
Hij ging op z'n bakfiets bij de boeren langs om touw, zakken en andere benodigdheden te verkopen. In 1963 bouwden Hendrik en zoon Leen (1945-2021) hun schuur aan de Ommelanderwijk 131 om tot winkel. Het kamperen was sterk in opkomst en samen breidden ze het assortiment uit met tenten en kampeerartikelen en iets later kwamen daar ook caravans bij.


Verhuizen naar Veendam

In 1985 werd het tijd verder uit te breiden en verhuisde Lamain’s Camping Show naar de huidige locatie aan de Lloydsweg in Veendam. Dit bleek een goede stap te zijn.

Overname

In 1991 begon (klein)zoon Hans (1972) in de zaak. Zo werkten drie generaties samen om het bedrijf groot te maken. In 1997 is Hendrik uit de directie gestapt en heeft het stokje doorgegeven aan kleinzoon Hans. Vanaf dat moment heeft het bedrijf een stormachtige groei meegemaakt. In 1998 werd 2800 m2 bijgebouwd en Lamain’s Camping Show is nu dan ook ongeveer 5000 m2 groot. In het hoogseizoen werken er zo’n 18 medewerkers. In 2008 is ook Leen gestopt met werken om te gaan genieten van z’n pensioen.


Webwinkel

Uiteraard hebben we ook een webwinkel waar het grootste deel van ons assortiment te vinden is. Veel plezier met het rondkijken op onze 24/7 webwinkel en we hopen u natuurlijk gauw weer te mogen begroeten in onze winkel aan de Lloydsweg 7 in Veendam!


Waarom kopen bij Lamain?
  • De beste service 
  • Zeer breed assortiment en bijna alles uit voorraad leverbaar 
  • Zeer scherpe prijzen 
  • Gratis parkeren 
  • Altijd vakkundig advies 
  • Eigen werkplaats voor al uw reparaties of aanpassingen aan uw (voor)tent. Uiteraard kunnen wij ook dekkleden, verandazeilen en boothuiven maken.
Contactgegevens

Lamain's Campingshow
Lloydsweg 7
9641KJ Veendam

Tel. 0598-613623
[email protected]

Socialmedia

Volg ons op social media

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt de nieuwsbrief ongeveer zes keer per jaar.

*

Lees onze voorwaarden: Algemene voorwaarden, Cookies, Leveringsvoorwaarden en Privacy

Betaalmogelijkheden
iDEAL
iDEAL
Card
Card
PayPal
PayPal
Bank transfer
Bank transfer
Bancontact
Bancontact