Bardani Airwolf 260

Meer foto's

Bardani Airwolf 260Bardani Airwolf 260

Bardani Airwolf 260

Omschrijving:

De Bardani Airwolf 260 tent heeft n grote slaapcabine en is geschikt voor twee tot vier personen. De is is voorzien van aanritsbare luifel van een effectieve diepte van 150 cm. Dit model is ideaal voor kampeerders die graag rondtrekken en op een comfortabele manier kunnen kamperen. Deze tunneltent is zeer ruim en is in een handomdraai op te bouwen.
Ramen met hor
Dit model heeft vier ramen waarvan er twee voorzien zijn van een hor. En van de zijramen is ook te gebruiken als deur. Door de horren komen er geen insecten in de tent. De verschillende ramen zorgen ervoor dat er voldoende frisse lucht in de tent kan komen waardoor de temperatuur in de tent bij warm weer niet te hoog wordt. Hierdoor kunt u altijd op een comfortabele manier in deze tent verblijven.
Rondtrekken
Dit model is uitgerust met airtubes waarin lucht gepompt kan worden. Door deze airtubes staat de tent sneller overeind en heeft u minder tentstokken nodig. Door het gebruik van de airtubes is het gewicht van de tent lager waardoor deze ook makkelijker te vervoeren is. De Airwolf 260 zet u snel op waardoor deze tunneltent zeer geschikt is voor rondtrekkende kampeerders. Daarnaast is de tent gemaakt van materiaal dat snel droogt waardoor u de tent niet vochtig hoeft in te pakken. Ook kunt u sneller na een bui de tent inpakken waardoor er geen tijd verloren gaat.
Polyester
De binnentent is gemaakt van ventilerend polyamide en heeft een kuipgrondzeil van Oxford polyester. De buitentent heeft een buitendak dat is gemaakt van 150D polyester. Het kuipgrondzeil is eenvoudig vast te haken en is neerklapbaar. Deze materialen beschermen u tegen verschillende weersomstandigheden en zorgen ervoor dat de tent langer zijn functionaliteiten behoudt.
Aantal personen:3 personen
Afmetingen:630 x 260 cm (l x b)
Hoogte voorkant:195 cm
Hoogte midden:195 cm
Hoogte achterkant:175 cm
Slaapvertrekken:1 slaapvertrek
Afmetingen slaapcabine:220 x 240 cm (l x b)
Afmetingen leefruimte:250 x 240 cm (l x b)
Pakmaat:85 x 37 x 36 cm (l x b x h)
Gewicht: 19,6 kg
Materiaal buitentent:150D polyester
Materiaal binnentent:Ademend polyamide
Grondzeil leefruimte:Vast
Materiaal grondzeil:PE
Inbegrepen:Aanritsbare luifel, Draagtas, Haringen, Pomp, Scheerlijnen

van € 849,00

Aanbiedingsprijs € 699,00

Bardani Airwolf 260

Bardani Airwolf 260
Bardani Airwolf 260 Bardani Airwolf 260 Bardani Airwolf 260