U bent hier: Home > Service > Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Toepasselijkheid:
Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Lamain's Campingshow BV zijn deze Algemene voorwaarden van toepassing. Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt. Van het in deze Voorwaarden bepaalde kan slechts na schriftelijke mededeling dan wel goedkeuring door Lamain's Campingshow BV worden afgeweken. Deze Voorwaarden respecteren de rechten van de consument die voortvloeien uit de wet (of de verkoopovereenkomst).

2. Aanbiedingen/overeenkomsten:
Alle aanbiedingen van Lamain's Campingshow BV zijn vrijblijvend en Lamain's
Campingshow BV behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te
wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften
noodzakelijk is.

3. Voorraad:
Voor alle artikelen op deze site geldt: zolang de voorraad strekt. Hoewel deze site met de meeste zorg is samengesteld en ook regelmatig wordt bijgewerkt kan het voorkomen, dat door vertraagde aanvoer en/ of andere omstandigheden, een of meerdere artikelen niet (meer) leverbaar zijn.  Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Prijs-, zet-, kleur- en modelwijzingen voorbehouden.

4. Prijzen en betalingen:
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Euro's,
inclusief BTW. U kunt bij ons betalen met de pinpas, contant geld, iris-cheque
en onze eigen cadeaubonnen.

Bestellingen met bezorging via deze website kunnen op twee verschillende
manieren worden betaald:

Dmv Ideal,

Middels vooruitbetaling - na ontvangst wordt uw bestelling bezorgd.
Overschrijvingen kunnen worden gedaan op rekeningnummer 3650.04.308 ten name van Lamain's Campingshow BV, Veendam.
Onder rembours - contant betalen aan de postbode.

5. Ruilen:
Brengt u de niet uitgepakte artikelen in de orginele verpakking en ongebruikt  binnen30 dagen retour op vertoon van de kassabon dan krijgt u bij ons uw geld  terug. Speciaal voor u bestelde artikelen kunnen we helaas niet retour nemen net als tenten,voortenten,luifels en tuinmeubelen.Is een artikel gebruikt of uit de originele verpakking geweest dan proberen wij het artikel te repareren of kompleet te maken.Kosten door ruiling of retournering worden niet vergoed.

6. Garantie:
Welke garantie-bepalingen van toepassing zijn, hangt af van het artikel dat u
bij ons heeft gekocht. In het algemeen gelden de volgende regels:
De koper dient zich voor het behandelen van een garantie steeds tot de firma
Lamain's Campingshow BV in Veendam te wenden, voordat hij het elders laat
herstellen. De garantie strekt zich niet uit tot het vergoeden van schade aan personen en zaken, tengevolge van het defect raken, of welke kosten hieruit ook voor de koper mochten ontstaan. Indien een klacht niet goed kan worden geregeld tussen de koper en de firma Lamain's Campingshow BV, dan wordt de  leverancier van het artikel om advies gevraagd. Schade door van buitenkomende  invloeden vallen niet onder de garantie. De kassabon is tevens uw garantiebewijs.

7. Persoonsgegevens:
Door de klant ingevoerde persoonlijke gegevens zullen worden opgenomen in een bestand. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om de klant volledig up-to-date te houden wat betreft de producten en aanbiedingen bij Lamain's Campingshow BV