U bent hier: Home > Service > Garantie

Garantie

Welke garantiebepalingen van toepassing zijn, hangt af van het artikel dat u bij ons heeft gekocht. In het algemeen gelden de volgende regels:

  • De koper dient zich voor het behandelen van een garantie steeds tot de firma Lamain's Campingshow BV in Veendam te wenden, voordat hij het elders laat herstellen.
  • De garantie strekt zich niet uit tot het vergoeden van schade aan personen en zaken, tengevolge van het defect raken, of welke kosten hieruit ook voor de koper mochten ontstaan.
  • Indien een klacht niet goed kan worden geregeld tussen de koper en de firma Lamain's Campingshow BV, dan wordt de leverancier van het artikel om advies gevraagd.
  • Schade door van buitenkomende invloeden vallen niet onder de garantie.
  • De kassabon is tevens uw garantiebewijs.

Als u een probleem heeft met een ontvangen artikel kunt u dit terugsturen via www.lamainscampingshow.nl/contact Vergeet u niet om uw gegevens, een (kopie van) de originele factuur en een beschrijving van de klacht mee te sturen. Bij webbestellingen wordt de factuur altijd meegestuurd. Screenshots vormen geen geldige factuur.

U kunt uiteraard ook in de winkel langskomen om uw klacht voor te leggen.
U kunt bij problemen eventueel per post, e-mail of fax contact met ons opnemen, waarna wij u verder helpen.

Ruilen
Brengt u de niet uitgepakte artikelen in de originele verpakking en ongebruikt binnen30 dagen retour op vertoon van de kassabon dan krijgt u bij ons uw geld terug. Speciaal voor u bestelde artikelen kunnen we helaas niet retour nemen net als tenten,voortenten,luifels en tuinmeubelen. Is een artikel gebruikt of uit de originele verpakking geweest dan proberen wij het artikel te repareren of kompleet te maken. Kosten door ruiling of retournering worden niet vergoed.