ACSI campingcard 2017

Meer foto's

ACSI campingcard 2017

ACSI campingcard 2017

Omschrijving:

Dé kortingskaart voor het laagseizoen. Voordelig kamperen met kortingen tot wel 50%. Goed voor een prachtige en supervoordelige kampeervakantie. Kijk op www.campingcard.com voor alle deelnemende campings.

Inclusief 719 campings waarbij maximaal 3 kinderen t/m 5 jaar in het CampingCard-tarief zijn inbegrepen!

CampingCard online bestellenVoor maar € 11, € 13, € 15, € 17 of € 19 per nacht kampeert u met CampingCard in het voorseizoen of naseizoen. De kortingskaart wordt nu al geaccepteerd op 3.319 campings in 20 landen!

GPS-coördinaten bij iedere camping
Gebruikers van een navigatiesysteem kunnen voortaan ontspannen naar hun vakantieadres. In het handige gidsje dat u bij uw CampingCard ontvangt, staan de GPS-coördinaten van iedere camping. Uw navigatie-systeem wijst u de juiste weg tot de slagboom!

Kwaliteit
CampingCard is een initiatief van campingspecialist ACSI. De deelnemende campings zijn stuk voor stuk beoordeeld en goedgekeurd door een inspecteur van ACSI en te herkennen aan het blauwe CampingCard-logo.

Makkelijker kan het niet
Korting zonder haken en ogen. Geen kosten vooraf en alleen maar voordelen. Op de receptie van de camping toont u uw CampingCard en de rest gaat vanzelf. Lees alles over de voordelen van CampingCard op de website www.campingcard.com.

€ 15,95

ACSI campingcard 2017

ACSI campingcard 2017
ACSI campingcard 2017 ACSI campingcard 2017